måndag 8 december 2008

Censuren lever och frodas på TV4

I min enfald har jag tidigare trott på vad nyheterna rapporterade... visst kunde det förekomma att inslagen eller artiklarna vinklades, men att det styrs upp till den milda grad som det faktiskt görs kunde jag inte tro i mina vildaste fantasier.

TV4 nyheter går ut med en artikel om att 6 av 10 är positivt inställda till den nya alliansen mellan Sossarna, Vänsterkommunisterna och miljömupparna... men när man läser kommentarerna till artikeln visar de förr på att i runda slängar 95% tycker att nämnda "rödgröna allians" är en samling tokstollar som garanterat kommer att leda landet i fördärvet.

Vad gör TV4 då? ...jo, man gallrar och censurerar friskt bland de kritiska rösterna, ribban är väldigt, väldigt låg satt och mängder av kommentarer raderas, så även undertecknads.
Man kan ju undra vad som är så förtvivlat hemsk med att säga nåt i stil med detta:

"Att den här Rödgröna Alliansen skulle kunna bilda regering vore något av det värsta som kunde ske i Sverige. Sossarnas Mååååna som avskyr allt det svenska och svenskar i allmänhet. Vi har ju bara sådana töntiga saker som midsommar å sånt i vårt kulturfattiga land.
Kommunisterna som vill chockhöja skatterna och till slut miljömupparna som verkar sträva efter att bara riksdagsmän och direktörer för stora företag ska kunna ha råd att köra bil och värma upp sina hus"

Vågar inte påstå att ovan nämnda raderade inlägg är exakt ord för ord, men väldigt nära iallafall, tyvärr minns jag inte exakt hur min post såg ut.
Någon skribent uppmärksammade att ett flertal poster helt sonika hade raderats och påtalade censuren av de kritiska rösterna... strax därpå låstes kommentarsfunktionen.

Rapporterar TV4 nyheter, eller försöker de SKAPA en viss attityd hos folket genom att servera ett påstående taget ur luften som en sanning och därefter censurera bort kritiska röster.
Man blir inte annat än förbannad... är TV4 köpt av socialisterna eller är det bara så att det inte kan accepteras att folket har en egen vilja som inte ligger i linje med etablissemangets?

Det är troligen så att etablissemanget av politiker och mediafolk med de politiskt korrekta åsikterna försöker styra folket med alla till buds stående medel, även om det innebär att förtrycka sanningen och servera lögner och påståenden som fakta.

Tack och lov så börjar fasaden spricka, via bloggar får vi reda på sanningen om spelen bakom kulisserna... sanningen om politiken, om invandringen, om feminismen...

Hela jävla etablissemanget hör hemma i slasktunnan... vi behöver en förnyelse i form av hederligt folk !

Inga kommentarer: